MARBLE KUNSTLEDEREN ONDERZETTERS ZWART/GOUDDeze 16-delige hoogwaardige kunstlederen onderzetters zijn een perfecte luxe aanvulling in jou interieur! Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook nog eens van luxe hoogwaardige kwaliteit. Door hun omvang van Ca. Ø 10 cm Past bijna ieder glas/mok op de onderzetter. Of het nou een mok hete koffie is of een ijskoude milkshake. Dit maakt voor de Castagnola onderzetters niets uit. Door de hoogwaardige kwaliteit kunnen de onderzetters zowel hitte als kou verdragen. 


Je hebt dus jarenlang plezier van de luxe uitstraling! Door het kunstlederen omhulsel Zijn ze zeer gemakkelijk schoon te houden. En door hun antislip aan de onderkant blijven de onderzetters ook nog eens stevig liggen op hun plaats. In het zelfde patroon als de onderzetters wordt ook nog een houder geleverd! Een echte luxe musthave die niet te missen is in je interieur als je het ons vraagt! 

 
(Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden en patronen. Die opties vind je als je op de button hier onder klikt!)

Rating: 0 sterren
0 stemmen