DOMO DO9245GDe DOMO DO9245G Panini Contact Grill is een handig keukenapparaat waarmee je eenvoudig en snel heerlijke panini's, gegrilde sandwiches en gegrilde vlees of groenten kunt maken. Met de grillplaten van deze contactgrill kun je je broodjes gelijkmatig en knapperig bruin grillen, terwijl de antiaanbaklaag ervoor zorgt dat ze niet aanbranden of vastplakken. Dankzij het compacte formaat van de grill kun je hem gemakkelijk opbergen wanneer je hem niet gebruikt.

 

Deze contactgrill van DOMO heeft een vermogen van 2000 watt en is voorzien van een regelbare thermostaat, zodat je de temperatuur naar wens kunt instellen voor het perfecte resultaat. Daarnaast is de DO9245G voorzien van een handige vergrendelingsfunctie, zodat je de grill veilig kunt opbergen.

 

Of je nu zin hebt in een klassieke ham-kaas panini, een gegrilde groentesandwich of een smakelijke tosti, met de DOMO DO9245G Panini Contact Grill maak je het allemaal in een handomdraai. Geniet van heerlijke warme broodjes met gesmolten kaas en knapperige groenten, perfect gegrild door deze handige contactgrill. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en hoogwaardige prestaties is de DOMO DO9245G een onmisbare toevoeging aan elke keuken.

Rating: 0 sterren
0 stemmen