DISTINQ AIRFRYER XXL + ACCESSOIRES SETZoek je al langer naar een kwalitatief goede XXL Airfryer voor een niet al te hoge prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres! De DistinQ Airfryer XXL heeft maar liefst een inhoud van 6,5 liter. Ideaal voor het bereiden van gerechten voor het hele gezin. Zo bereid je met gemak vlees, vis, groente, snacks, frietjes en je favoriete cake! Door de 12 verschillende bereidingsfuncties maak je binnen een handomdraai al jou favoriete gerechten. Ook is de DistinQ Airfryer XXL compacter dan andere XXL Airfryers. Hierdoor neemt de Airfryer een stuk minder ruimte in beslag. Ideaal Toch?

Is het gerecht te vroeg klaar? Ook dat is geen probleem met de DistinQ Airfryer XXL. Hij beschikt namelijk over een warmhoud functie. Zo blijft het eten heerlijk warm tot dat iedereen aan tafel kan! Door de antislip onderkant staat de Airfryer ook nog eens super stabiel. De uitneembare bak beschikt ook nog eens over een antiaanbaklaag. Hierdoor is de Airfryer super gemakkelijk schoon te maken. Toch geen zin in schoonmaken? Ook dat is geen probleem. De bak kan namelijk gewoon in de vaatwasser!

Ook wordt er een volledig accessoires set bijgeleverd. Super handig voor als je veel gebruik maakt van verschillende opties! Toch geen belang bij alle bijgeleverde accessoires? Geen probleem. Zonder het accessoires set is de Airfryer ook verkrijgbaar en kost iets minder. Je kunt deze optie selecteren als je op de button hier onder klikt!

Wij als Kitchenlover raden dit product ten zeerste aan! Door zijn vele uitstekende reviews zijn wij zeker van een goede prijs/kwaliteit. Een echte luxe eyecatcher voor in je keuken als je het ons vraagt!

Inhoud verpakking DistinQ Airfryer XXL + Accessoires set:

 

1x DistinQ AirFryer XXL

Bakplaat: Voor alle soorten vlees, groenten en meer.

Bakvorm: Voor het bakken van taarten en broden.

Pizzaplaat: Voor pizza’s en hartige taarten.

Muffinvorm: Voor het maken van heerlijke muffins en cupcakes.

Grillrooster: Voor groenten, vlees en vis.

1x Nederlands- en Engelstalige handleiding 

Rating: 0 sterren
0 stemmen