W&Z® AIRFRYER SILICONEN BAKJES & MATJES + - 20CM€ 26,55

Ook zo zat dat je continu je Airfryer schoon moet maken? En wil je net als wij dat je Airfryer een langere levensduur heeft? Dat is met deze siliconen bakjes/matjes set verledentijd! Ze zijn Gemaakt van 100% voedselveilige siliconen en zijn ook nog eens BPA-vrij.
Door de aflopende bodems scheidt het ook nog eens het olie en vocht. Waardoor je voedsel exact het zelfde wordt gebakken als zonder siliconen bakjes/matjes. Dit is erg belangrijk want je wil het zo krokant mogelijk houden toch?

Schoonmaken van een Airfryer tast uiteindelijk je antiaanbaklaag aan. Maar door het gebruiken van bescherming tijdens het bakken is ook dat verledentijd!
De bodem van de Airfryer bakjes/matjes bevatten een speciale 3D-structuur voor een snelle en schone afvoer van overgebleven vet en etensresten. Hierdoor kun je het afval gemakkelijk en zonder knoeien weggooien en na gebruik kan je de bakjes/matjes gewoon in de vaatwasser doen! Ideaal toch? 

Wij hebben heel wat Airfryer bakjes/matjes beoordeeld. Maar bij 9/10 laat na een paar keer wassen de antiaanbaklaag los. Daar heb je met deze siliconen bakjes/matjes gelukkig geen last van. Sommige siliconen sets bakken niet goed krokant. Met deze siliconen set is dat gelukkig verledentijd!

Wij raden daarom deze set ten zeerste aan! Veel bakplezier!
 

Rating: 0 sterren
0 stemmen